Σχετικά με μάς

 
Ο Οίκος μας Α.Γ.Γεωργίου Λτδ είναι μια εγγεγραμμένη  Κυπριακή εταιρεία ορκωτών λογιστών και ελεγκτών με έδρα τη Λευκωσία την πρωτεύουσα της Κύπρου, που ιδρύθηκε το 1993, η εταιρεία είναι μέλος του Συνδέσμου εγκεκριμένων λογιστών της Κύπρου  ( «ΣΕΛΚ») ο οποίος είναι Ο ρυθμιστικός φορέας του λογιστικού επαγγέλματος στην Κύπρο.

Παρέχουμε ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες μας που κυμαίνονται από μικρές επιχειρήσεις, νέες επιχειρήσεις  (start ups) ως επίσης και σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις , πολλές από τις οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των διεθνών δραστηριοτήτων.

Ο συνδυασμός της  επαγγελματικής μας εμπειρίας της αποτελεσματικότητας μας ως επίσης και η προσωπική προσέγγιση της διεύθυνσης  μας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας του οίκου μας.
Ο Οίκος μας  συνδυάζει κορυφαίες πρακτικές, μεθοδολογίες και εργαλεία, σε συνδυασμό με νέες ιδέες, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τις σωστές, φρέσκες ιδέες με προσωπική προσέγγιση όλο το 24ωρο, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σαφείς απαντήσεις  σε προβλήματα και πρόβλεψη των εξελίξεων προτού αυτές προκύψουν

Επικοινωνία

16, Άννης Κομνηνής, P.O.Box 21480, 1060, Λευκωσία, Κύπρος info@aggeorghiou.com.cy
Tel:+357-22769100
Fax:+357-22769101
 

Δες τε μας στα Κοινωνικά Δίκτυα